Privacy Notice

Privacy Policy

 

estimerer dine data og privacies meget personales.Su tilfredshed er vores håb.
 Denne bestemmelse af transaktionen: er dedikeret til at bevare privatlivets fred for alle besøgende på vores hjemmeside. Læs venligst følgende fortrolighedspolitik for at forstå, hvordan vi bruger og beskytter de oplysninger, du giver os.

 

Når du bruger vores hjemmeside, kan vi indsamle, lagre og bruge følgende oplysninger og data:

 1.La

oplysninger om din computer og dine besøg på dette websted som din IP-adresse, beliggenhed, browser type, dato og tidspunkt for besøget og mængden af ​​synspunkter aquí.Cuando gøre vores kunden får adgang til webstedet via en browser, registrerer vores servere automatisk nogle oplysninger.

 

2 Ved at registrere eller afgive en ordre på denne hjemmeside, giver du dit samtykke til indsamling, brug og overførsel i henhold til politikken. Så når du besøger, registrere eller se de produkter, som du kan bede om at give oplysninger om dig selv, herunder dit navn, kontaktoplysninger og kredit-eller betalingskort.

 

3.You kan indsamle oplysninger om din brug af vores hjemmeside samt oplysninger om din besked, E-mail og web site sendt til os. For at opretholde kundeservice standarder og bistå personalet uddannelse, kan du registrere og overvåge indgående opkald.

 Brug dine personlige oplysninger

 

Dine oplysninger vil gøre det muligt for os at give adgang til alle dele af vores hjemmeside og til at levere de varer eller tjenester, du har anmodet om. Også muligt for os at fakturere og kontakte dig, hvor nødvendige vedrørende dine ordrer.
 Især vil vi bruge og analysere de oplysninger, vi indsamler, så vi kan administrere, støtte, forbedre og udvikle vores forretning.
 Må ikke bekymre dig, tak! Vores hjemmeside værdsætter din personlige integritet. Vi deler ikke og sælge dine data til andre i absolut fortrolighed. Din Tilfredshed er vores håb.

 

Vi kan bruge dine personlige oplysninger kun herunder følgende:
 1.. Indgiv hjemmesiden.
 Two. Forbedre din browsing erfaring og webside design.
 Tre. Udfyld dine ordrer.
 April. Udlevere oplysninger nyheden på hjemmesiden, nye tjenester og særlige tilbud eller kampagner, der kan være af interesse (vi kan se de beskeder Opholder sig i kontakt med dig.)
 Maj. Vi vil ikke sælge eller dele dine personlige oplysninger med andre.

 

For at give den bedste service til vores kunder, vores hjemmeside sender periodiske tilbud og rabatter via e-mail. Du kan altid framelde dig vores nyheder ved at sende en e-mail.

Tilbage